Oferta generala de turnee

Pe tot parcursul anului, prin partenerii nostri, va putem asigura participarea la numeroase turnee internationale pentru copii si juniori.

Spre exemplu, Komm Mit gGmbH din Germania, organizeaza turnee pentru toate grupele de varsta de mai bine de 25 de ani. In plus, sunt singurii care organizeaza turnee de fotbal feminin pentru junioare U17 si U15!

Descarcati mai jos calendarul de turnee pentru anul in curs, si apoi contactati-ne pentru mai multe detalii!

In plus, va mai oferim si turnee in Germania, de un nivel sportiv foarte ridicat, pentru grupele mici de varsta (2004 -2007). Calendarul complet pentru aceste turnee nu este inca finalizat, dar ne puteti contacta oricand si va putem oferi detalii despre lucrarile in curs.

De asemenea, puteti sa gasiti in sectiunea Turnee, sau direct aici detalii si despre turneele din Franta, la preturi promotionale.

*pentru detaliile complete (rezervari, preturi, etc.), folositi datele de contact

Scopul acestor turnee este acela de a depista din timp cei mai talentati  jucatori intr-o perspectiva viitoare pentru cluburile europene de fotbal si contactul direct intre cluburi, precum si confruntarea, compararea si schimbul de experienta metodica intre cele mai bune scoli de fotbal din Europa (la nivel de juniori). In plus, la experienta oferita de un turneu international contribuie si acordarea posibilitatii tinerilor de a vizita obiective turistice si istorice de prestigiu.

4 comments to Oferta generala de turnee

 • gherghe eduard  says:

  Buna seara,am dori mai multe detalii despre turneul organizat in Austria[Linz]di perioada 05-10 iulie 2013.Multumesc,Edi Gherghe[Steagu Rosu Brasov].

 • axinia florin  says:

  buna seara,as dori sa-mi prezentati cateva turnee in luna august si detalii despre costuri.axinia florin,f.c.ceahlaul piatra neamt.va multumesc!

 • Mircea Ardeleanu  says:

  Am dori sa stim si noi ce turnee mai sunt in aceasta vara in Bucuresti si in tara.

  Multumesc

 • pana  says:

  ce pret are turneul din Serbia

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>