Marian Mihail

Turneu de elita in Serbia

Week-endul trecut, la Belgrad, a fost incheiat protocolul de colaborare intre Federatia de Fotbal din Serbia (FSS) si Vega Sport Media, pentru organizarea unui turneu de elita pentru categoriile U16 si U14, la inceputul sezonului viitor (19-22 august). Anuntul a fost facut chiar la centrul de pregatire FSS de la Stara Pazova, care va fi si gazda evenimentului.

Scopul acestui turneu va fi de a oferi ocazia echipelor de top din regiune de a se pregati in atmosfera tipica unui turneu de calificare pentru echipele nationale.

Vor participa cate 8 echipe la fiecare categorie de varsta, care vor fi impartite in doua grupe de cate 4. In primele doua zile vor avea loc jocurile din grupe, iar in ultima zi semifinalele, finalele si meciurile de clasament. Dintre aceste 8 echipe, doar 4 vor fi din Serbia (se asteapta confirmarea de la Steaua Rosie Belgrad, Partizan, Vojvodina si Spartak Subotica), iar celelalte 4 vor fi din Bulgaria, Romania, Ungaria si Croatia, desi nu este exclusa participarea unor echipe din Emiratele Arabe Unite.

Mai multe imagini cu baza sportiva care va gazdui acest eveniment gasiti aici, in articolul dedicat.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>