france_flag_map

Turneu gratuit in Franta

Cluburile de fotbal din Romania care au echipe de juniori U15 (nascuti dupa 01.01.2000) si U13 (nascuti dupa 01.01.2002) primesc o mana de ajutor: in urma negocierilor purtate cu Primaria din orasul Saint Girons, Franta, am obtinut un loc gratuit pentru un club din Romania!

Turneul international de Paste din Saint Girons a ajuns deja la a 26-a editie, fiind unul dintre cele mai populare din vestul Frantei. Editia 2015 va avea loc in perioada 4-6 aprilie. Impreuna cu organizatorii, oferim clubului participant toate costurile legate de cazarea delegatiei, urmand ca acestia sa suporte doar costul transportului.

Turneul U15 se desfasoara in sistem de joc normal ,11v11, (cu doar 4 rezerve permise pe foaia de joc), iar cel U13 in sistem de joc 8v8 (cu doar 3 rezerve permise pe foaia de joc).

Cluburile interesate sa participe sunt rugate sa ia legatura cu noi imediat, deoarece nu putem oferi decat un singur loc la acest turneu, iar sistemul aplicat este “primul venit, primul servit”.

Actiunea de a oferi aceste conditii speciale de participare face parte din programul nostru de dezvoltare a fotbalului juvenil, prin care incercam sa oferim cator mai multi tineri jucatori sansa unei experiente internationale.

One comment to Turneu gratuit in Franta

  • POP DORIN  says:

    Buna ziua , am dori sa participam la turneul international Paste din Saint Girons.
    Va multumesc . Asteptam un raspuns.
    C.S. SPORTING CLUJ NAPOCA

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>